Search
طرز تهیه سرکه انگبین

آموزش طرز تهیه سرکه انگبین

 

 سرکه انگبین

 

سرکه انگبین همان سرکه انگور و عسل است که در گذشته های بسیار دور عسل را در زبان فارسی” انگبین ”و بعد ها این شهد شفابخش را که از زبان عربی گرفته شده است را جایگزین نام انگبین نمودند، در حقیقت این ترکیب که شربتی شفابخش و گواراست در گذشته نیز مورد توجه اطبای سنتی بوده و همچنان امروزه نیز مورد استفاده قرار می گیرد و برای بسیاری بیماری هایی مناسب است. این نوشیدنی یکی از نوشیدنی های قدیمی ایرانی است, در ادامه خواص درمانی ، طرز تهیه و روش مصرف را توضیح خواهیم داد . امید است مورد توجه شما کاربران عزیز دانشنامه پزشکی  قرار گرفته و ما را از دعای خیر خود فراموش نکنید.
خواص درمانی
کاهش چربی خون
بازکننده عروق و ضد انسداد
مفید برای کبد و گوارش
درمان نفخ معده
مفید در درمان مشکلات گوارشی
مفید برای افراد دارای کبد چرب
مفید برای رفع عطش در فصل گرم
مفید برای افراد صفراوی مزاج
مواد لازم
سرکه سیب یا انگور طبیعی 1 استکان
عسل 2 استکان
عرق نعنا یا پونه 1 استکان
طرز تهیه و روش مصرف
ابتدا سرکه و عرق نعنا را مخلوط و روی حرارت قرار دهید تا یک جوش خورد بگذارید کمی ولرم شود و سپس عسل را اضافه کنید پس از مخلوط کردن آنها در ظرفی شیشه ای و در یخجال نگهداری کنید.
این شربت را می توان در میهمانی ها و یا در منزل به مقدار لازم با آب رقیق کرد و میل نمود، بهترین زمان مصرف آن پس از وعده های غذایی است.
نکات مهم
سکنجبین با سرکه انگبین دارای تفاوت هایی از این جهت است که سکنجیبن را با استفاده از شکر و سرکه غیر طبیعی تولید می کنند که خواص درمانی این شربت سفابخش را ندارد.
در مصرف سرکه انگبین زیاده روی نکنید.
پس از هر سه هفته استفاده از این ماده به مدت یک هفته مصرف را قطع و در صورت تمایل مجدد شروع به مصرف کنید.
پس از تهیه شربت را در یخچال نگهداری و به مدت سه هفته مصرف کنید.
مضر برای افراد سرماخورده ، دچار زخم معده ، اسهال و افرادی که دچار مشکلات مفصلی مانند ساییدگی استخوان هستند.

دانشنامه پزشکی – نوشیدنی




4 thoughts on “آموزش طرز تهیه سرکه انگبین

  1. احسان الوندی

    با سلام

    لطفا هر چه سریعتر آن عکس گمراه کننده را تغییر دهید. یخ تمام خاصیت سرکه انگبین را از بین می برد و دستگاه گوارش را بدتر سرد می کند !!!

    Reply

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*