Search

با این غذا زیبایی پوست را افزایش دهید

یک غذای بسیار ساده برای طول عمر و زیبایی پوست

 پوست درخشان

 

امروز از بخش زیبایی دانشنامه پزشکی شما را با غذایی ساده و راحت آشنا خواهیم کرد که  با صرف آن زیبایی و طراوت پوست شما افزایش خواهد یافت ..

شیربرنج, بله شیربرنج اگر بدانید علی رغم ترکیب ساده چه خواصی دارد مطمئنا این غذای ساده ایرانی بطور ثابت وارد سفره شما خواهد شد.

به نقل از دانشنامه پزشکی به گزارش سرویس علمی جام نیوز، برنج، از مهم‌ترین محصولات غذایی دنیا و از خانواده کربوهیدرات‌ها است که به دلیل داشتن ترکیب نشاسته‌ای، در تامین انرژی روزانه مورد نیاز بدن، نقش مهمی دارد. برای تهیه برنج، پوست یا شلتوک آن را که سبوس نامیده می‌شود، از برنج جدا می‌کنند. سبوس منبع غنی ویتامین است و حذف آن از برنج ارزش غذایی آن را کم می‌کند. باید بدانیم که هرچه برنج در میزان آب کمتر و زمان کوتاه‌تری پخته شود ارزش غذایی آن بیشتر حفظ می شود . خوردن برنج به‌طور معمول سبب کاهش تحریکات معده و روده می‌شود.
شیر نیز یکی دیگر از اجزای شیربرنج است که دارای مقادیر قابل توجهی از کلسیم، پروتئین، فسفر، ویتامین آو ب می باشد به دلیل هضم آسان، طعم مناسب و قیمت ارزان خود مورد توجه عموم افراد است. مصرف مداوم و روزانه شیر سبب استحکام استخوان‌ها و دندان‌ها و نیز رشد مناسب و سلامت پوست می‌شود. به طور معمول شیر در بازار به صورت پاستوریزه، استریلیزه و هموژنیزه عرضه می‌شود. بهتر آن است که افراد، به خصوص افراد میانسال، از شیرهای با درصد چربی ۵/۲ یا کمتر استفاده کنند زیرا هرچه چربی شیر کمتر شود، کلسیم بهتر جذب می شود . شیرهای کم‌چربی از نظر میزانجذب کلسیم بر شیرهای پرچرب ارجحیت دارند.
کردافشاری استاد دانشکده طب سنتی گفت: شیر برای افراد دارای مزاج صفراوی و خشک مفید است و برای اعصاب و افرادی که دارای معده های ضعیف و سردمزاجان مضر است البته مصرف شیر همراه با برنج به صورت فرنی یا شیر برنج برای طول عمر و زیبایی پوست مفید است.
این استاد دانشکده طب سنتی تاکید کرد: مصرف شیر همراه با خرما و گردو برای چاق کردن و تقویت نیروی جنسی مفید است همچنین مصرف شیر هنگام صبح و ناشتا و بدون مصلح موجب بسته شدن در معده می‌شود در نتیجه لرز، غش ایجاد می‌شود و درمان آن می‌تواند استفراغ کردن باشد.
برنج موجود در شیربرنج را می توان یکی از غلات اصلی نام برد که برنج حاوی کربوهیدرات است و تولید انرژی را در بدن بر عهده دارد. همچنین مقداری پروتئین در برنج موجود است که اگر چه کامل نیست ولی در کنار شیر می‌تواند نیاز بدن برای رشد و ترمیم را بر عهده بگیرد.
توصیه می‌شود تا حد امکان این دسر به صورت کم شیرین پخته شود، به ویژه برای کودکان که ذهنیتی به مزه‌ها ندارند.
هنگام طبخ حتماً در ظرف را ببندند چرا که ویتامین B2 موجود در شیر بسیار به نور حساس است و در عین حال ممکن است در معرض هوا اکسیده شده و ارزش غذایی آن پایین بیاید. برای سر نرفتن غذاهای حاوی شیر هم می‌توان از یک قاشق چوبی استفاده کرد.
زیاد خوردن شیر یعنی بیش از ۷۰۰ تا ۱۴۰۰ گرم در روز موجب بروز سنگ کلیه، مثانه، تب و خارش می‌شود. طبع شیر پاستوریزه سرد و تربوده که مصرف آن با عسل و گلاب بی‌ضرر می‌کند همچنین شیر محلی تازه نیز دارای طبیعت گرم و تر است که مصرف آن با گلاب و عسل آن را بی‌ضرر می‌کند.

دانشنامه پزشکیزیبایی پوست




پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*