Search
شستن دست در سفر

در طول سفر دستهاي خود را مرتب بشوييد

 

رييس اداره بيماري هاي منتقله از آب و غذاي وزارت بهداشت درخصوص رعايت اصول بهداشتي در طول مسافرت در ايام نوروز گفت: مسافران توجه داشته باشند كه در طول سفر از غذاي كاملا گرم استفاده كنند و به هيچ وجه غذا را بيشتر از يك روز نگهداري نكنند چراكه باعث فاسد شدن غذا مي شود.

به گزارش سلامتيران از وزارت بهداشت دكتر معصومي اصل ادامه داد: در طول سفر دست هاي خود را مرتب بشوييد و در مصرف آب هاي مصرفي دقت كنيد كه از آب مطمئن و لوله كشي شده باشد و به هيچ وجه از آب رودخانه ها استفاده نكنيد.وي تصريح كرد: در صورت ابتلا به اسهال و استفراغ، استفاده از نوشابه هاي گاز دار و آب ميوه هاي صنعتي وضعيت بيمار را وخيم تر مي كند ولي استفاده از چاي و دوغ به بهبود بيمار كمك مي كند.

رييس اداره بيماري هاي منتقله از آب و غذا درباره شنا در رودخانه ها و دريا ابراز داشت: مسافران به هيچ عنوان در آب هاي نامطمئن شنا نكنند چراكه برخورد با آب هاي آلوده موجب بيماري هاي پوستي و گوارشي مي شود و تنها مي توانند در ساحل هاي تميز و سالم سازي شده شنا كنند.




پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*