Search

شیرینی عید امسال را خودتان بپزید

Easter-sweets

گفت وگو با منصوره جوادی نسب غیر از آشنایی با دنیای او، یک هدیه هم برای سال نو دارد. خانم جوادی نسب دستور دو نوع شیرینی و یک شکلات را برای عید داده که می توانید در خانه برای عید امسال آنها را تهیه کنید و به مهمانان، شیرینی دستپخت خودتان را عیدی دهید.

شیرینی زنجبیلی

کره: ۱۲۵ گرم
پودر شکر: ۲۲۰ گرم
تخم مرغ:  یک عدد
آرد: ۳۰۰ گرم
جوش شیرین: ۱/۲ قاشق چایخوری
دارچین: ۱ قاشق چای خوری
زنجبیل: ۲ قاشق چای خوری
عسل: ۱ قاشق چای خوری

کره نرم شده و پودر شکر را در ظرف متوسطی ریخته و با همزن برقی هم می زنیم تا کرمی و غلیظ شود. سپس تخم مرغ و عسل را اضافه می کنیم  و هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند.
مواد خشک را با هم مخلوط کرده و به بقیه مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا مخلوط شده و یک خمیر یک دست به دست آید.
از خمیر، گلوله هایی به اندازه یک قاشق چایخوری برمی داریم و در سینی فر چرب شده به فاصله ۲ سانتی متر از هم می چینیم و به مدت ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم‌ شده با درجه ۱۵۰ درجه سانتی گراد می گذاریم تا شیرینی ها قهوه ای روشن شوند.
سینی را از فر بیرون آورده و می گذاریم شیرینی ها خنک شوند. سپس در ظرف دلخواه می چینیم. برای نگهداری، شیرینی ها را حتما در ظرف در بسته و بیرون از یخچال می گذاریم تا خشک نشوند.

شیرینی کشمشی با کورن فلکس

کره: ۱۲۵ گرم
پودر شکر : ۷۵ گرم
تخم مرغ: یک عدد
کشمش: ۱۱۰ گرم
آرد: ۱۵۰ گرم
کورن فلکس خرد شده: ۱۲۰ گرم

کره و شکر را در ظرف متوسطی با همزن برقی می زنیم تا نرم و یک دست شوند. تخم مرغ را اضافه کرده و هم می زنیم تا خوب مخلوط شود. کشمش و آرد الک شده را به مواد اضافه و خوب مخلوط می کنیم.
از مواد به اندازه یک قاشق چایخوری برمی داریم و درکورن فلکس می‌غلتانیم و به فاصله ۳ سانتی متر از هم در سینی چرب شده می چینیم و در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا شیرینی ها طلایی شوند.
سینی را از فر بیرون آورده و می گذاریم خنک شوند. سپس در ظرف دلخواه می چینیم.

شکلات مارزیپان

بادام درسته خام: ۳۰ عدد
خمیر مارزیپان(خمیر بادام): ۲۰۰ گرم
شکلات سیاه: ۱۲۵ گرم

فر را با درجه ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم و بادام ها را به مدت ۵ دقیقه در فر تست می کنیم تا خامی آن از بین رود. سپس می گذاریم خنک شوند.
دور هر بادام را با خمیر مارزیپان می پوشانیم و می‌گذاریم به مدت ۱ ساعت در معرض هوا قرار گیرند تا کمی سفت شوند. سپس شکلات سیاه را روی بخار آب قرار داده و ذوب می کنیم (روش بن ماری).
هر بادام را داخل شکلات می اندازیم و کاملا با شکلات پوشش می دهیم و روی کاغد روغنی یا فویل قرار می دهیم تا شکلات خودش را بگیرد و کاملا سفت شود.
در صورت دلخواه، قبل از بسته شدن شکلات می توانیم با انواع ترافل، شکلات ها را تزیین کنیم. هر شکلات را می توانیم در کپسول های کاغذی کوچک قرار دهیم یا در زرورق مخصوص شکلات بپیچانیم.

 منصوره جوادی نسب - دانشنامه پزشکی



پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*