Search

فواید و مزایای تخم مرغ برای چشم

فواید تخم مرغ
مطالعات و تحقیقاتی که در مورد تخم مرغ صورت گرفته است نتایج حیرت انگیزی در بر داشته است .
مصرف یک تخم مرغ در روز باعث میشود تا سطح لوتئین و زی گزانتین در جریان خون افزایش یابد .

پژوهشگران دریافته اند چندهفته پس ازمصرف تخم مرغ در شرکت کنندگان در این مطالعه سطح لوتئین این افراد تا 26% و سطح زی گزانتین انها تا 38% افزایش یافته است . تیم پژوهش همچنین یاددآوری می کند که اضافه کردن تخم مرغ به غذای این افراد باعث بالا رفتن مقدار کل کلسترول و تری گلیسرید total, LDL, or HDL cholesterol or triglycerides آنها نشده است . و این نکته مهمی برای کسانی است که در مورد خوردن تخم مرغ نگران هستند .

از آنجا که چشم و بینایی نقش مهمی در زندگی افراد بازی می کنند . آبل می گوید عاقلانه است که متخصصین تغذیه برای مشتریان خود را تشویق کنند که برای معاینات دوره ای چشم مراجعه نمایند .

او همچنین می گوید که از متخصصین تغذیه باید به مشتریان خود آموزش دهند که علاوه بر محافظت از سلامت چشم خود را، تغذیه سالمی هم داشته باشند

علاوه بر رژیم غذایی، دو عامل عمده دیگر در بینایی عبارتند از : خورشید و استرس به طور کلی

مسدود کردن مناسب نورماوراء بنفش خورشید در طی عمر باعث تحلیل رفتن بینایی می شود . گسترش روشهایی برای کاهش استرس نیز خیلی مهم است .کاهش اپی نفرین و کورتیزول از جمله مواردی است که باید با تغذیه ایجاد شوند.

می گوید:” هابیل. گروه “مناسب UV-مسدود کردن sunwear ارزش یک عمر دید. و در حال توسعه برای کاهش استرس روش های مهم است، بیش از حد، آن را به عنوان اپی نفرین و کورتیزول آزاد است که ایجاد مطالبات تغذیه بیشتر را کاهش می دهد. ”

از آنجا که ما آگاهی از هر دو گروه مواد غذایی و بدن انسان، به علاوه مهارت به توضیح مفاهیم مبتنی بر علم در شرایط مصرف کنندگان می توانند درک کنند، ما قادر به توانمند سازی مشتریان ما است. ”

متخصصان تغذیه Dietitians نقش مهمی در بیان ارتباط بین غذا و بدن انسان دارند چون از وضعیت هردو آگاهی دارند
میوه ها ٬ سبزیجات ٬ غلات و سایر مواغذایی و معدنی که برای تمامی قسمت های بدن مفید هستند ٬ برای چشمان ما نیز خواهند بود .




پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*