وبسایت تخصصی دارویی و پزشکی

قارچ گیاهی برای مبارزه با سرطان ها

0

 

 فواید قارچ خوراکی

 

بر طبق تحقیقات جدیدی که توسط دانشمندان انجام گرفته است  نشان می دهد که قارچ علاوه بر اینکه یک ماده کم کالری طبیعی برای یک وعده غذایی میباشد، عاملی برای مبارزه و جلوگیری از بروز سرطان ها از جمله سرطان گردن است.

به نقل از دانشنامه پزشکی به گزارش خبرنگاران بدون مرز   ، علاوه براین نتایج تحقیقات جدید نشان داد که قارچ ویروس های ناقل جنسی از جمله اچ.پی.وی را نیز می کشد.این ویروس ها عامل بروز سرطان محسوب می شود.

ˈاچ.پی.ویˈ یا ویروس پاپیلومای انسانی یک عفونت بسیار مسری و عمومی است که روی پوست و اعضای مرطوب بدن مانند دهانه رحم و دهان و گلو تاثیر می گذارد.

بیش از سه چهارم تمام زنان در طول زندگی خود به این ویروس مبتلا شده اند و افراد ضعیف تر به سرطان دهانه رحم متبلا می شوند. تحقیقات محققان آمریکایی حاکی از آن است که ترکیباتی که در قارچ یافت می شود در جلوگیری از سرطان های ناشی از ویروس اچ.پی.وی مرتبط با سرطان دهانه رحم موثر است.

این کاهش در نرخ رشد توموردهای گردن نیز دیده شده است.

جودیت اسمیت، محقق دانشکده پزشکی دانشگاه مرکز علوم بهداشت تگزاس نتایج این مطالعه را امیدوار کننده عنوان کرد و گفت: مطالعات انجام شده از سال ۲۰۰۸ میلادی حاکی از آن است که ای.اچ.سی.سی در درمان عفونت اچ.پی.وی موثر است.

طبق این گزارش، این تحقیقات همچنان ادامه دارد.

دانشنامه پزشکی – قارچ

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

*