Search

قارچ گیاهی برای مبارزه با سرطان ها

قارچ ماده ای برای مبارزه با سرطان ها از جمله سرطان گردن است

 فواید قارچ خوراکی

 

 

بر طبق تحقیقات جدیدی که توسط دانشمندان انجام گرفته است  نشان می دهد که قارچ علاوه بر اینکه یک ماده کم کالری طبیعی برای یک وعده غذایی میباشد، عاملی برای مبارزه و جلوگیری از بروز سرطان ها از جمله سرطان گردن است.

به نقل از دانشنامه پزشکی به گزارش خبرنگاران بدون مرز   ، علاوه براین نتایج تحقیقات جدید نشان داد که قارچ ویروس های ناقل جنسی از جمله اچ.پی.وی را نیز می کشد.این ویروس ها عامل بروز سرطان محسوب می شود.

ˈاچ.پی.ویˈ یا ویروس پاپیلومای انسانی یک عفونت بسیار مسری و عمومی است که روی پوست و اعضای مرطوب بدن مانند دهانه رحم و دهان و گلو تاثیر می گذارد.

بیش از سه چهارم تمام زنان در طول زندگی خود به این ویروس مبتلا شده اند و افراد ضعیف تر به سرطان دهانه رحم متبلا می شوند. تحقیقات محققان آمریکایی حاکی از آن است که ترکیباتی که در قارچ یافت می شود در جلوگیری از سرطان های ناشی از ویروس اچ.پی.وی مرتبط با سرطان دهانه رحم موثر است.

این کاهش در نرخ رشد توموردهای گردن نیز دیده شده است.

جودیت اسمیت، محقق دانشکده پزشکی دانشگاه مرکز علوم بهداشت تگزاس نتایج این مطالعه را امیدوار کننده عنوان کرد و گفت: مطالعات انجام شده از سال ۲۰۰۸ میلادی حاکی از آن است که ای.اچ.سی.سی در درمان عفونت اچ.پی.وی موثر است.

طبق این گزارش، این تحقیقات همچنان ادامه دارد.

دانشنامه پزشکی – قارچ




پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*