Search
پیشگیری و کنترل بیماری ها

پیشگیری و کنترل بیماری ها

چاقی و حمله قلبی مشکلات عمده بهداشت عمومی در ایالات متحده و کشورهای دیگر هستند. بنابراین، بسیاری از توصیه های غذایی در جلوگیری از این دو بیماری است.چاقی زمانی اتفاق می افتد که کالری بیشتری نسبت به سوخت و ساز بدن مصرف کنید و به نوبه خود می تواند باعث توسعه ی بسیاری از بیماری ها همچون بیماری های قلبی ، دیابت ، آپنه خواب ، بیماری کبد ، ورم مفاصل ، فشار خون بالا ، نقرس ، سنگ کیسه صفرا و سرطان ها می باشد.

خوردن غذاهای کم انرژی می تواند به از دست دادن وزن و یا حفظ وزن سالم کمک کند .

غذاهای کم انرژی متراکم ( مانند میوه ها و سبزیجات ) شامل مقدار کمی کالری در هر واحد حجم مواد غذایی می باشد.

و باید از غذا هایی پر انرژی متراکم مانند چربی ها ، زرده تخم مرغ ، غذاهای سرخ شده ، شیرینی ، سس های سالاد و چربی بالا کمتر استفاده شود.

مواد غذایی با چگالی انرژی بالا نیز اغلب دارای کلسترول بالا و چربی اشباع شده است و رژیم های غذایی زیادی بسیاری توسط پزشکان تجویز می کند.

دستورالعمل های رژیمی برای آمریکایی، در سال 2010 توسط وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA) منتشر شده است.




پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*