Search
کاهش حافظه

خوردن بیسکوئیت و کیک به حافظه صدمه میزند

کاهش حافظه

به گفته محققان ، چربی های موجود در برخی بیسکوئیت ها ، کیک ها و غذاهای فرآوری شده میتواند تاثیر مستقیمی بر روی حافظه داشته باشد.
این چربی ها که چربی های ترانس نام دارند ، در هر دو نوع غذاهای فرآوری شده و بیسکوئیت ها اغلب برای عطر و طعم دادن و افزایش طول عمر آنها استفاده میشود.
آنها وقتی ایجاد میشوند که هیدروژن به روغن نباتی (روغن جامد) اضافه شود که اغلب به آن روغن نیمه هیدروژنه گویند.

درحال حاضر با مطالعه بر روی 1000 مرد سالم با سن زیر 45 سال آزمایشی انجام شد که زیاد از روغن های ترانس استفاده کرده اند.نتایج چیزی جز نمرات بد در یک آزمون تست حافظه نبوده است. رهبر این تحقیق دکتر بئاتریس گلمب Dr Beatrice Golomb، از دانشگاه کالیفرنیا، سن دیه گو، دانشکده پزشکی، گفت: چربی ترانس به شدت به کندی حافظه در مردان جوان و میانسال در طول مدت انجام کار و زندگی روزمره مرتبط است.

وی همچنین بر این نکته اشاره ویژه دارد که : اگرچه این روغن ها عمر مفید غذا را می افزایند ، اما در جهتی مخالف عمر مفید انسان ها را می کاهند.
همچنین از عوارض دیگری که مصرف زیاد این روغن در پی دارد میشود به اضافه وزن ، پرخاشگری و بیماری های قلبی و عروقی نیز اشاره کرد.

اختصاصی - دانشنامه پزشکی
source: Eating-biscuits-cakes-damage-memory-regardless-age



پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*