Search
ایمنی مواد غذایی

نکات ایمنی مواد غذایی در تابستان

ایمنی مواد غذایی

باربیکیو حیاط خلوت، پیکنیک و مهمانی در فضای باز در طول تابستان بسیار شایع است، اما آب و هوای گرم باعث می شود ایمنی مواد غذایی بیشتر به چالش کشیده شود.

مارجوری دیویدسون، رهبر تیم این مطالعه در مرکز غذا و داروی ایالات متحده می‌گوید: باکتری ها در مواد غذایی می توانند در دمای بین 40 درجه فارنهایت (F) و 140 درجه F به سرعت رشد کنند” .

راهنمایی های زیر می توانند از بیماری های ناشی از مواد غذایی جلوگیری کنند:

  1.      شستن کامل دست ها و به طور مرتب با آب و صابون حداقل به مدت 20 ثانیه قبل و بعد از خوردن غذا و بعد از آن استفاده از حمام٬ کلیدی برای جلوگیری از گسترش میکروب ها است. اگر شما خارج از خانه هستید و دسترسی به حمام ندارید، استفاده از آب و حوله کاغذی نیز ایده خوبی نیز می‌باشد.
  2.      هنگامی که از یک بشقاب برای نگهداری گوشت خام استفاده میکنید [مرغ یا غذاهای دریایی] از آن برای هر چیز دیگری تا زمانی که به خوبی در آب گرم و صابون شسته نشده است٬ دوباره استفاده نکنید . ظروف و سطوح پخت و پز نیز باید تمیز شود.
  3.      سرد و منجمد نگه داشتن گوشت در فریزر
  4.      طبخ غذا . استفاده از یک دماسنج مواد غذایی برای گفتن اینکه آیا غذا به اندازه کافی برای کشتن باکتری ها پخته شده است نیز لازم است. همبرگر باید به 160 درجه فارنهایت در ضخیم ترین قسمت از گوشت پخته شده برسد. مرغ باید به دمای داخلی حداقل 165 درجه F برسد. هر گونه مواد غذایی که تا حدی در مایکروویو پخته شده باید بلافاصله در کوره و یا در فر قرار داده و پخته شود. دوباره گرم مواد غذایی با دمای داخلی 165 درجه F.
  5.      غذاهای گرم باید داغ بمانند. هر گونه غذای گرم باید به خوبی بسته بندی شده و یا قرار داده شده در یک ظرف عایق شده برای اطمینان از آنها در بالا و یا 140 درجه F ماندن .
  6.      غذاهای سرد باید سرد باقی بماند. مواد غذایی باید در یخچال باید در و یا زیر 40 درجه F برسد. ظروف مانند سالاد مرغ و دسر را می توان بر روی یخ و یا در یک ظرف مجموعه در بستری از یخ قرار داد و نگهداری کرد.



پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*