وبسایت تخصصی دارویی و پزشکی

کاهش مضرات گوشت قرمز با حبوبات

0

به نقل از سایت های «فاکس نیوز» و «LIVE SCIENCE»، تحقیقات جدید نشان می دهد، «نشاسته مقاوم» موجود در خوراکی هایی مثل «سبزیجات ریشه ای» (مثل سیب زمینی) و حبوبات، می تواند اثرات منفی گوشت قرمز روی سلول ها را برعکس کند.
محققان 23 فرد سالم را زیر نظر گرفتند و به طور تصادفی، به چند نفر هر روز 300 گرم گوشت قرمز و به چند نفر دیگر گوشت قرمز به علاوه 40 گرم نشاسته مقاوم دادند. این برنامه 4 هفته ادامه داشت و سپس رژیم غذایی 2 گروه را عوض کردند تا همه، 4 هفته از هر دو نوع غذا خورده باشند.

آنها فهمیدند، خوردن گوشت قرمز زیاد، سطح یک نوع ماده ژنتیک به نام «microRNA» را در بافت مقعد افزایش می دهد. هم چنین دانشمندان متوجه شده اند، افزایش نوع خاصی از «microRNA» می تواند باعث سرطان روده بزرگ شود. به هر حال، اضافه کردن نشاسته مقاوم به رژیم غذایی باعث شد بخشی از این افزایش، تخفیف بیابد.
این تحقیق در دانشگاه «فلایندرز» در آدلاید استرالیا انجام شده و نتیجه آن نیز در مجله «Cancer Prevention Research» منتشر شده است.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

*